Wandelingen

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om de Lammetjeswandeltocht van 13 april a.s. (2e Paasdag) vanwege de coronacrisis te annuleren. Het is onverantwoord om het grote aantal wandelaars (vorig jaar 400) in te schrijven en op Texel te laten wandelen. Hopelijk kan de Lammetjeswandeltocht volgend jaar op 5 april wel doorgaan.

Wandelsportvereniging Het Gouden Boltje organiseert het hele jaar door de mooiste wandelingen over het eiland. Van tochten langs de dartelende lammetjes tot wandelingen door de kleurrijke natuur in de herfst. Samen ontdekken we ieder hoekje natuur op Texel. Onderstaande wandelingen staan gepland voor 2020 en 2021. Schrijf je in en trek eropuit! 

Inschrijfgelden wandelingen

Bij de meeste tochten kan gekozen worden voor lopen met een herinnering of lopen tegen administratiekosten. Voor de avondvierdaagse en sponsorwandeltocht gelden afwijkende tarieven.  

Inschrijfgelden
Leden: € 3,--      |       Niet-leden: € 4,--
Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Dit geldt niet voor de Avondvierdaagse.

Agenda

Avondvierdaagse

15 juni t/m 19 juni 2020

Kantine Schietsportcentrum Odysseus
Emmalaan 65, 1791 AT Den Burg

Meer informatie Minder
Afstanden:

5 km - 10 km - 15 km

Starttijd:

5 en 10 km: 17.30 – 18.30 uur
15 km: 17.00 – 17.30 uur

Inschrijfgeld:

Vooraf: Leden € 3,- | Niet Leden € 4,-

Startbureau sluit uiterlijk om 21.00 uur.

Prijzen onder voorbehoud, door de KWBN opgelegde prijsverhogingen zullen worden doorgevoerd.

Voorinschrijving:
De plaats en tijd zal via de plaatselijke pers bekend worden gemaakt. Scholen en verenigingen krijgen een schriftelijke uitnodiging. Voorinschrijving voor individuele wandelaars is niet mogelijk.