Wandelingen

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om de Lammetjeswandeltocht van 13 april a.s. (2e Paasdag) vanwege de coronacrisis te annuleren. Het is onverantwoord om het grote aantal wandelaars (vorig jaar 400) in te schrijven en op Texel te laten wandelen. Hopelijk kan de Lammetjeswandeltocht volgend jaar op 5 april wel doorgaan.

Vanwege de maatregelen die genomen zijn rondom het Coronavirus, is het bestuur van Wandelsportvereniging Het Gouden Boltje helaas genoodzaakt de Avondvierdaagse (maandag 15 juni t/m donderdag 18 juni 2020) te annuleren. Het is nu nog onduidelijk welke voorschriften van toepassing zijn medio juni. Een evenement met mogelijk 600 wandelaars en vele toeschouwers vindt het bestuur niet wenselijk dit jaar.

Wandelsportvereniging Het Gouden Boltje organiseert het hele jaar door de mooiste wandelingen over het eiland. Van tochten langs de dartelende lammetjes tot wandelingen door de kleurrijke natuur in de herfst. Samen ontdekken we ieder hoekje natuur op Texel. Onderstaande wandelingen staan gepland voor 2020 en 2021. Schrijf je in en trek eropuit! 

Inschrijfgelden wandelingen

Bij de meeste tochten kan gekozen worden voor lopen met een herinnering of lopen tegen administratiekosten. Voor de avondvierdaagse en sponsorwandeltocht gelden afwijkende tarieven.  

Inschrijfgelden
Leden: € 3,--      |       Niet-leden: € 4,--
Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Dit geldt niet voor de Avondvierdaagse.

Agenda

Sponsorwandeltocht

4 oktober 2020

Eethuis Klif 23
Klif 23, 1797 AK Den Hoorn

Meer informatie Minder
Afstanden:

5 km - 10 km -15 km

Starttijd:

13.00 – 14.00 uur

Inschrijfgeld:

€ 1,- per kilometer, minimum € 5,- per wandelaar.

Na afloop ontvang je een mooie button. De bruto-opbrengst van deze tocht gaat naar Stichting Tesselhuus.