Avondvierdaagse

Wandelsportvereniging Het gouden Boltje  is blij dat de avondvierdaagse in september 2021 georganiseerd kan worden. Wel op een andere wijze dan men gewend is. De belangrijkste wijzigingen zijn een andere wijze van inschrijven, startplaats, het Corona protocol, en geen “inhaal” op de Groeneplaats. Ook wordt er alleen een route uitgezet van ca. 5 km., de andere afstanden worden dus niet gelopen.  

Wanneer - datum
De avondvierdaagse is van maandag 20 september tot en met donderdag 23 september 2021.
Dit betekent voor de leerlingen van de huidige groep 8, dat zij zich niet met de groep kunnen inschrijven. Het gaat om de basisschool leerlingen die in september op de basisschool zitten. Wel kunnen de kinderen natuurlijk individueel inschrijven, via de website van het Gouden Boltje.

Inschrijven
Inschrijven kan uitsluitend digitaal, via de website (klik op Avondvierdaagse) van het Gouden Boltje www.hetgoudenboltje.com. Dit geldt voor de leerlingen van alle basisscholen, hun begeleiders en alle andere individuele wandelaars. Het inschrijfgeld bedraag € 4,-- per wandelaar en moet bij het inschrijven worden betaald.  
Restitutie is alleen mogelijk wanneer de avondvierdaagse vanwege verscherpte maatregelen rondom Corona niet gelopen mag worden.

Startlocaties
De leerlingen van de scholen starten iedere avond vanaf een ander parkeerterrein in Den Burg. Mogelijk met een tijdslot. De routes worden vooraf aan de scholen verstrekt, ook de startplaats/tijdstip per avond wordt vooraf bekend gemaakt. De individuele wandelaars starten vanuit Schietsportcentrum Odysseus.

Finish
Er vindt geen “inhaal” plaats op de Groeneplaats. De medailles en een leuk aandenken worden donderdag 23 september 2021 op elke school bezorgd. Individuele wandelaars ontvangen hun medaille en een leuk aandenken bij de start op de laatste avond. Er kunnen geen wandelboekjes worden ingeleverd, maar iedere individuele deelnemer ontvangt een sticker.

Als wandelsportvereniging hopen wij natuurlijk op een grote deelname, ondanks dat dit jaar de avondvierdaagse op een andere wijze wordt georganiseerd.

De verwachting is dat in het jaar 2022 de avondvierdaagse van 20 juni 2022 tot en met 23 juni 2022 weer op de oude wijze georganiseerd kan worden.

Agenda